02 خرداد 1402
117

گرگان- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان از پرداخت هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال بهای کلزا به کشاورزان استان خبرداد.

پرداخت ۱۳۵۰ میلیارد ریال بهای کلزا به کشاورزان گلستانی  
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

محمدباقر منوچهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: بیش از ۱۶ هزار تن کلزا از ۲۰ اردیبهشت ماه سال جاری تا کنون در قالب خرید تضمینی براساس دستورالعمل‌های ابلاغی از کشاورزان گلستانی خریداری شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان افزود: میزان هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال معادل ۱۳۵ میلیارد تومان بابت مطالبات کشاورزان پرداخت شد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد از اسناد خریدی که به بانک عامل ارسال شده، تسویه شده است.

منوچهری بیان کرد: در راستای سهولت در اخذ محمولات کشاورزان کلزاکاران ۲۳ مرکز خرید کلزا در استان گلستان برای خرید تضمینی پیش بینی شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان عنوان کرد: قیمت پایه خرید تضمینی دانه روغنی کلزا در سال زراعی جاری ۲۲۰ هزار ریال برای هر کیلوگرم اعلام شده و این قیمت بر اساس پایه خرید با دو درصد ناخالصی و ۱۰ درصد رطوبت است.


https://gorganema.ir